Home arrow Online Shop arrow Banieren arrow Banieren (binnengebruik)
Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Overzicht

Banieren (indoor)

Er is heel veel mogelijk met indoorbanieren. Ze kunnen aan de wand bevestigd worden en zorgen zo voor een snelle en zeer professionele aankleding van stands op beurzen en evenementen. Ook in winkels en etalages zijn banieren steeds vaker terug te vinden.
Voor ruimtes waar het niet mogelijk is de indoorbanier te bevestigen hebben wij de Stand-it® ontwikkeld. De Stand-it® is een staande indoorbanierhouder die volledig demontabel is en daardoor eenvoudig te vervoeren in de bijgeleverde koker. Ideaal voor tijdelijke, maar ook voor permanente presentaties.

Met de huidige druktechnieken zijn vele nieuwe mogelijkheden ontstaan om uw boodschap uit te dragen. Uw beeldmateriaal levert u digitaal aan, vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om de door u aangevraagde banier te creëren.Voor de veiligheid van uw bezoekers kunnen wij bovendien brandvertragers aan het doek toevoegen.