Home arrow Online Shop arrow Spandoeken
Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Overzicht

Spandoeken

U wilt opvallen met uw organisatie of instelling. (Span)doeken zijn een aantrekkelijk reclamemedium. Of het nu gaat om spandoeken, vlaggen of banieren, alle kunnen wij voor u bedrukken. Geschikt voor buiten en binnen. Onze (span)doeken worden geprint in full color en worden voorzien van ijzeren ringen.
Wij zijn zeer flexibel, en printen dus ook op elk gewenst medium, in full color,  tegen zeer scherpe prijzen.

 

Mega spandoeken


Deze grootte reclamedoeken zullen uw boodschap effectief kunnen overbrengen. Of het nu een specifieke reclame betreft die voor een korte periode de aandacht dient te trekken of een lange termijn oplossing is, onze specialisten weten waar ze het over hebben en kunnen u voldoende aanbevelingen laten zien om uw vraag met een gerust hart bij ons neer te leggen. Het bedrukken van groot formaat (span)doeken is voor ons 'dagelijks werk', waar u uw voordeel mee kunt doen. Onze machines bedrukken tot maar liefst 5 meter breed.

 

 

 

Afwerking spandoeken


De spandoeken/reclamedoeken worden in het confectieatelier gratis afgewerkt. Voor het opspannen in een frame met ringen rondom of voorzien van tunnels van onze spandoeken is in overleg natuurlijk ook mogelijk.