Home arrow Online Shop arrow Vlaggen
Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Cookies worden gebruikt wanneer u producten in het winkelwagentje plaatst en zijn dus vereist voor een goede werking van deze site.

Overzicht

Vlaggen

 

Het gebruik van reclame vlaggen is een uiterst effectieve en relatief goedkope vorm van reclame. Wapperende reclame vlaggen vestigen de aandacht van bezoekers of voorbijgangers. Reclame vlaggen maken op een zeer simpele wijze reclame, maar zeker niet minder doeltreffend dan vele andere reclamedragers. Reclame vlaggen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Ons assortiment bevat reclame vlaggen van verschillende afmetingen en kleuren. In de standaard masten van 6 meter hoog, horen reclame vlaggen van 150 cm bij 225 cm.

Voor vlaggenstokken aan de gevel bevelen wij reclame vlaggen van 100 cm bij 150 cm aan. Onze reclame vlaggen worden uitsluitend vervaardigd van het hoogwaardige 3-draads glanspolyester 115 gram per meter. Al onze reclame vlaggen worden afgezoomd. En indien de reclame vlaggen bedoeld zijn voor gebruik in een mast, worden ze aan de mastzijde voorzien van band en haken.

Bij kleinere afmetingen reclame vlaggen, voor gebruik aan gevelstokken, worden de haken in de meeste gevallen vervangen door een lus en een koord. Waardoor de vlaggen eenvoudig aan een gevelstok vastgemaakt kunnen worden. Wij leveren de reclame vlaggen in de door u gewenste afmetingen en professioneel bedrukt met uw bestand. 

 

Enkele stuks nodig? Dan is digitaal printing de beste oplossing voor u!

 

Digitaal printen is de voordeligste manier  van produceren bij kleine afnames. Dit komt vanwege de snelheid en lagere instelkosten

 

 

U bent opzoek naar reclamevlaggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres