Home arrow Sonar Signs
Zeefdruk producten

Als we praten over zeefdruk dan hebben we het over de oudste drukvorm ter wereld.
De huidige zeefdruktechniek heeft zich door de jaren ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige drukprocessen die er zijn.

ImageBijna ieder materiaal is te bedrukken en de halfautomatische zeefdrukmachine, voorzien van droogtunnel en stapelaar, is zeer geschikt voor grote oplages.
Onze zeefdrukafdeling heeft de beschikking over de allernieuwste machines en drukt zowel met conventionele als met UV-hardende inkt.
Stickers zijn tenslote van essentieel belang in het dagelijkse leven. Overal zie je ze en kom je ze wel tegen. Er zijn dan natuurlijk ook diverse soorten stickers/ etiketten.
Reclamestickers, aktiestickers, instructiestickers, prijsstickers, domeerstickers, waarschuwingsstickers etc.

 
Textiel bedrukking
ImageHet bedrukken van textiel biedt vele mogelijkheden zoals op T-shirts, sweaters, polo’s en parasols. In onze textieldrukkerij hebben wij de beschikking over een drukcarrousel en een transferdrukmachine.

Wij zijn hiermee instaat om snel, voordelig, maar vooral staan we garant om uw opdrachten perfect uit te voeren. Wij bedrukken met plastisolinkt.
Tevens bieden wij een breed pakket aan textiel van de beste merken.
Voor al het textiel bij ons geldt dat u het naar eigen inzicht kunt laten bedrukken. Dit betekent dat u zelf de tekst, het lettertype en de drukkleur(en) kunt opgeven. Jassen met uw bedrijfsnaam, handdoeken met uw logo of paraplu's met een leuke tekst; neemt u het rustig door met een van onze medewerkers.
 
 
Digital printing

We hebben de beschikking over de nieuwste printers en software als het over digitaal printen gaat.
Alle prints worden gemaakt met solventinkt (buitenkwaliteit). Tevens kunnen we de prints voorzien van een transparante lamineerlaag. Dit geeft een extra bescherming.
Wij printen op diverse materialen zoals vinyl, bisonyl, canvas. Een ruim aanbod aan mogelijkheden!

 

Het formaat van de prints varieert van klein tot groot, geschikt voor vele toepassingen, zoals vlaggen, spandoeken, banieren, beurspresentatiedoeken of panelen, stickers en beletteringen voor auto’s, vrachtwagens en bussen.

Oplages van 1 tot duizenden.

 

Sonar Digital Printing beschikt over:
2 printers, met een maximale print-resolutie van 720 dpi en 1200dpi.

  • 1 x Nurexpedio UV printers, die kunnen
    printen tot 5,00 meter breed.
  • 1 x  HP L65500 printers, die kunnen
    printen tot ruim 2,60 meter breed.

 

 Image

 

Om de prints te voorzien van een coating die beschadigingen voorkomt en de

kleurechtheid aanzienlijk vergroot beschikken wij over een aquaseal machine.

 
Signalisatie & pictogrammen

Veiligheidssignalisatie op de werkplaats is een onmisbaar hulpmiddel in de bescherming tegen ongelukken. Het doel van veiligheidssignalering is, op een snelle en simpel te begrijpen manier de aandacht te vestigen op voorwerpen en situaties die bepaalde gevaren kunnen veroorzaken.


In het geval van bijvoorbeeld een stroomuitval of brand, kan bij een goede signalering sneller geëvacueerd worden en beter de vereiste hulp verleend worden.


ImageGevaarsituaties of gevaarlijke plaatsen moeten op een logische wijze worden aangeduid zodat de veiligheid van de werknemers niet in gevaar komt. Het risico op een ongeval kan enorm teruggebracht worden door het aanbrengen van een goede veiligheidssignalisatie. Men kan daartoe over volgende hulpmiddelen beschikken :

  • veiligheidspictogrammen of teksten met veiligheidskleuren.
  • etiketten voor het identificeren van producten, gebouwen, installaties of transport van goederen en gevaarlijke stoffen.