Home arrow Sonar Identification
Thermal transfer printers

    
 Desktop printers Industriele printers  
 Image ImageImage  

 
Labels & etiketten
 
Tyco labels
Wij kunnen u helpen uw industriële identificatieproblemen op te lossen. U adviseren welk printsysteem er het best bij u past. U helpen bij het maken van de juiste keuzes, bijv. als het gaat om het labeltype dat u wilt gaan gebruiken. Er zijn veel varianten en eindeloos veel mogelijkheden. binnen het pakket van Tyco Electronics. Wij kunnen u helpen de juiste oplossing voor u bedrijf te vinden. Een aantal produkten die wij u kunnen bieden zijn:  

Image

• Multifunctionele zelfklevende labels

• Draad en kabellabel

• Zelf-lamineerde labels

• Volledig gecertificeerde labels

• Laboratorium labels voor diverse laboratorium toepassingen

• Labels die bestendigd zijn tegen chemische stoffen

 
Thermal transfer labels

Labels die d.m.v. hitte worden voorzien van een opdruk. Deze labels zijn in diverse materialen te verkrijgen van papier tot kunststof. Deze labels zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de opdruk bestendig zal zijn tegen (extreme) weersomstandigheden, chemische toepassingen etc. Doorgaans worden deze labels gebruikt in markten als:

 

Voedings industrie

Magazijnen

ICT/IT

Laboratoria 

Elektro

Bloemen/planten industrie

 

Dit komt omdat er in deze sectoren hoge eisen worden gesteld aan de labels zoals:

 

UV-bestendig

Vocht bestendig 

Kras bestendig

en zelfs bestendig tegen de meest agressieve chemilcalien

 

Onze labels voldoen aan al deze eisen doordat de opdruk zeer zuiver is, de labels sterk genoeg zijn en dus als zeer betrouwbaar worden gevonden.  

 
Hardware & Software


Image

 
Etiketten

Elk etiket of label kunnen wij geheel volgens uw wensen uitvoeren. Wilt u uw bedrijfslogo erop verwerkt hebben? Geen probleem. Overweegt u om gebruik te maken van illustraties? Wij zorgen ervoor dat ze haarscherp op uw etiket komen. In zwart/wit of full-colour... U zegt het maar. 

Etiketten van Sonar kunnen vervaardigd worden, van zowel papier als van kunststofmaterialen, geschikt voor verwerking in thermische of transferprinters. Een aantal verschillende etiket soorten zijn :


• Direct Thermo etiketten (papieren etiketten waar het inkt al in zit.)
• Thermo etiketten (papieren etiketten die d.m.v. een inktlint bedrukt kunnen worden.)
• Kunstof etiketten (vinyl en polyester)

 

Al onze etiketten kunnen worden voorzien van diverse soorten lijmlagen, afhankelijk voor welke toepassing het etiket gebruikt zal gaan worden. Ook is er een ruim aanbod van kleuren. Het is in principe mogelijk elk gewenste kleur te produceren.

Image
Meest voorkomende belijmingen zijn:


• Permanent
• Afneembaar
• Diepvries, geschikt voor alle mogelijke omstandigheden en toepassingen

Kernen en wikkelingen
Kernen waaromheen de etiketten gewikkeld zijn vormen een belangrijk onderdeel. Sonar identification gebruikt altijd speciaal op maat gemaakte kernen waardoor ook de laatste etiketten bij de kern gebruikt kunnen worden. Zo verminderen wij het aantal afval-etiketten. De standaard diameter kernen van 25, 40, 76 en 102 mm doorsnede worden allen door ons geleverd. Op onze kernen zijn alle wikkelrichtingen mogelijk.

Kort samen gevat
Productie van zelfklevende- en niet zelfklevende etiketten op specificatie. In elk gewenst formaat, vorm en type, bedrukking, oplage en toepassing. Geheel afgestemd op verdere verwerking in bedrijfsprocessen.