Home arrow Sonar Identification arrow Etiketten
Etiketten

Elk etiket of label kunnen wij geheel volgens uw wensen uitvoeren. Wilt u uw bedrijfslogo erop verwerkt hebben? Geen probleem. Overweegt u om gebruik te maken van illustraties? Wij zorgen ervoor dat ze haarscherp op uw etiket komen. In zwart/wit of full-colour... U zegt het maar. 

Etiketten van Sonar kunnen vervaardigd worden, van zowel papier als van kunststofmaterialen, geschikt voor verwerking in thermische of transferprinters. Een aantal verschillende etiket soorten zijn :


• Direct Thermo etiketten (papieren etiketten waar het inkt al in zit.)
• Thermo etiketten (papieren etiketten die d.m.v. een inktlint bedrukt kunnen worden.)
• Kunstof etiketten (vinyl en polyester)

 

Al onze etiketten kunnen worden voorzien van diverse soorten lijmlagen, afhankelijk voor welke toepassing het etiket gebruikt zal gaan worden. Ook is er een ruim aanbod van kleuren. Het is in principe mogelijk elk gewenste kleur te produceren.

Image
Meest voorkomende belijmingen zijn:


• Permanent
• Afneembaar
• Diepvries, geschikt voor alle mogelijke omstandigheden en toepassingen

Kernen en wikkelingen
Kernen waaromheen de etiketten gewikkeld zijn vormen een belangrijk onderdeel. Sonar identification gebruikt altijd speciaal op maat gemaakte kernen waardoor ook de laatste etiketten bij de kern gebruikt kunnen worden. Zo verminderen wij het aantal afval-etiketten. De standaard diameter kernen van 25, 40, 76 en 102 mm doorsnede worden allen door ons geleverd. Op onze kernen zijn alle wikkelrichtingen mogelijk.

Kort samen gevat
Productie van zelfklevende- en niet zelfklevende etiketten op specificatie. In elk gewenst formaat, vorm en type, bedrukking, oplage en toepassing. Geheel afgestemd op verdere verwerking in bedrijfsprocessen.